Buldoexcavatoare

2 Items

 1. Buldoexcavator EVERUN ERB 30-25
  Buldoexcavator EVERUN ERB 30-25
  Rating:
  100%

  Putere Neta 113 CP

  Capacitate Cupa 1,00 m3

  Adincime Sapare 4600 mm

  Lungime 6,25 m

  Inaltime 2,25 m

  CERE OFERTA
  PERSONALIZATA
 2. Buldoexcavator EVERUN ERB 388
  Buldoexcavator EVERUN ERB 388
  Rating:
  100%

  Putere motor(kW) 74,5

  Putere Neta 113 CP

  Capacitate Cupa 1,00 m3

  Adincime Sapare 4600 mm

  Greutate de Operare 8800 kg

  Capacitate nominala (kg) 2500

  Inaltime de ridicare (mm) 3000

  Lungime 5,98 m

  Inaltime 2,25 m

  Roti 14''

  CERE OFERTA
  PERSONALIZATA

2 Items

Utilaje Pro va propune buldoexcavatoare hidrostatice de inalta calitate superioara, produse de Palazzani sub brandul Paload. Buldoexcavatoarele Paload sunt adaptate sa opereze in orice cerinte de mediu si au o gama larga de aplicatii, furnizand performanta optima si putere maxima combinata cu confortul excelent

Un buldoexcavator este format dintr-un sasiu, o cabina si un brat de incarcare dotat cu incarcator frontal si se evientiaza de excavatoare prin rotatia de 200 de grade spre partile laterale.

Avantajul buldoexcavatoarelor este acela ca sunt mai mici si mult mai versatile decat excavatoarele.

Cu ajutorul unui buldoexcavator veti putea realiza o serie de activitati, printre care sapare, demolare, compactare, transportul si manipularea materialelor, amenajarea si intretinerea terenurilor, pregatirea siturilor pentru pavaj, dezapezire.

Un buldoexcavator articulat Palazzani este dotat cu motor Perkins de 110 CP, transmisie hidrostatica cu 4 viteze inainte, viteza maxima de 40 km/h, cupa pentru excavare de 400 mm cu capacitatea de 1.2 mc si adancime maxima de sapare de 4600 mm.

De asemenea, buldoexcavatorul are in dotare sistem de control cu impulsuri la pedale, frana de parcare negativa automata, sistem joystick servo asistat pe bratul incarcatorului, cabina ROPS si FOPS omologata, sistem de incalzire cu filtru de intrare si kit de scule. Acest echipament are o greutate de operare de 8100 kg.

Un alt model de buldoexcavator are putere de 113 CP, transmisie hidrostatica cu 4 viteze inainte si 2 inapoi, viteza maxima de 40 km/h, cupa pentru excavare de 600 mm cu capacitatea de 1.4 mc si adancime maxima de sapare cu brat telescopic de 5000 mm.  Greutatea de operare a acestui echipament este 8800 kg.

Daca sunteti in cautarea unui buldoexcavator mic, modelul de la Palazzani cu motor 4TNV88 are putere de 52 CP, fiind cel mai mic buldoexcavator din oferta. Acesta este dotat cu 4 viteze, viteza maxima de 22.5 km/h, cupa pentru excavare cu capacitatea de 0.5 mc si adancimea de 1490 mm, inaltime la bolt de 2700 mm si adancimea de sapare de 2820 mm. Greutate de operare a acestui buldoexcavator este de 3500 kg.

Buldoexcavatoarele Paload permit o serie de accesorii ce pot fi folosite in diverse activitati, in functie de nevoie personale: cupe de excavare diferite, cupe de taluzare, cupe malaxor, cupe trapezoidale, picon, brat de excavare, burghiu de pamant hidraulic, furci, perii de asfalt, freza de deszapezire, tocator de resturi vegetale, lama de zapada, graifer de busteni, etc.

Atunci cand doriti sa achizitionati buldoexcavatoare, este important ca acestea sa aiba dotari moderne si consum redus de carburant, pentru o performanta si utilitate ridicata, dar si pentru a fi eficiente din punct de vedere al costurilor.

Utilaje Pro va poate ajuta in acest sens, oferind consultanta, dar si servicii de intretinere, service si piese de schimb pentru toate produsele. De asemenea, Utilaje Pro va pune la dispozitie serviciul de achizionare buldoexcavator in rate sau leasing. Pentru conditiile de finantare si alte detalii, consultati pagina Finantare in Rate.

Care sunt componentele principale ale unui buldoexcavator?

Un buldoexcavator este format din sasiu, cabina si un brat de incarcare si permite o rotatie maxima de 200 grade spre partile sale laterale.

Care este diferenta dintre buldoexcavator si excavator?

Un buldoexcavator este mai mic decat un excavator si poate fi utilizat in mail multe activitati, cum ar fi sapare, demolare, compactare, dezapezire.

 

© Copyright 2023 Utilaje Pro