Despre noi

Endress Power Romania este dealerul dvs. de încredere pentru utilaje de construcție si echipamente de ridicare și manipulare a materialelor.

Compania noastră a fost înființată în 2006 cu o misiune clară: de a furniza echipamente de calitate pentru industrie și construcții pe piața din Europa de Est. De-a lungul anilor, ne-am extins gama de produse si am reușit să reprezentăm companii prestigioase din Europa, producători cu experiență vastă.

La Endress Power Romania, ne mândrim cu profesionalismul și experiența noastră în domeniu. Echipa noastră este dedicată să vă ofere cele mai bune produse și servicii, cu o gamă largă de mașini și echipamente disponibile in stoc, inclusiv încărcătoare, excavatoare, stivuitoare, generatoare și multe altele.

Înțelegem că selectarea utilajelor potrivite pentru afacerea dvs. poate fi o sarcină dificilă, motiv pentru care oferim suport pentru alegerea soluției de finanțare potrivite - leasing financiar / operațional / închiriere, cu dobânzi preferențiale. Echipa noastră este mereu la dispoziția dvs. pentru a vă oferi recomandari, service/mentenanță, servicii și piese de schimb, pentru a ne asigura că produsele noastre sunt întotdeauna în stare perfectă de funcționare și îndeplinesc nevoile clienților noștri.

Contactați-ne astăzi și descoperiți cum vă putem ajuta să vă îndepliniți obiectivele de afaceri.

© Copyright 2024 Utilaje Pro