Excavator Sany SY155U

Rating:
100%
Capacitate Cupa0.6 m3
ProducatorSANY
Model MotorISUZU
Greutate de operare (t)15
EUROIVF

Cod Produs: Excavator Sany SY155U

CERE OFERTA
PERSONALIZATA

Fundație stabilă

pentru cei care apreciază durabilitatea și stabilitatea, șasiul HD este esențial. Sunteți acoperit cu SY155U, deoarece trenul de rulare HD vine ca standard. Precizia garantează robustețe – durabilitatea și robustețea sunt caracteristici standard ale tuturor excavatoarelor SANY.

Dimensiuni reduse

mașina puternică de balansare cu coadă scurtă cu rază scurtă de consolă permite lucrul chiar și în spații înguste, unde mașinile convenționale nu ar fi potrivite.

Design ergonomic 

 Capota motorului cu deschidere largă și aranjarea centrală clară a componentelor cheie fac ca sarcinile de rutină, cum ar fi întreținerea și întreținerea, să fie simple și rapide.

Protecție sporita

de la balustradele sale stabile, antiderapante, până la oglinzile mari și camera sa, pachetul de siguranță asigură că șantierul dumneavoastră funcționează în siguranță în fiecare zi.

Foarte de încredere

calitatea și, în consecință, stabilitatea brațului este o prioritate specială pentru SANY. Partea superioară și partea inferioară a SY155U sunt, de asemenea, fabricate dintr-o foaie de metal continuă.

Eficiență și putere

sistemul de control inteligent adaptează capacitatea pompei la puterea disponibilă a motorului pentru o performanță mai mare și un consum redus de combustibil. Acest lucru crește profitabilitatea pe fiecare șantier de construcții.

PRODUCTIVITATE COMPACTĂ

Excavatorul cu codă scurtă SY155U arată de ce este capabil, chiar și în zone înguste. Designul compact cu rază scurtă de rotire permite o operare puternică chiar și în spații înguste. Și datorită manevrabilității sale, puteți accesa cu ușurință zone care nu sunt posibile cu alte utilaje de acest tip.


Capacitate Cupa0.6 m3
ProducatorSANY
Model MotorISUZU
Greutate de operare (t)15
EUROIVF
Write Your Own Review
Excavator Sany SY155U
Rating
© Copyright 2023 Utilaje Pro