Transpalet electric EPL154

Rating:
100%
ProducatorEndress Power
Capacitate de incarcare (kg)1500

Cod Produs: EPTL154

CERE OFERTA
PERSONALIZATA

EPL 154 este transpaletul electric de următoarea generație de la EP Equipment. După ce a creat categoria de produse de transpaleți de nivel de intrare cu EPT 20-15ET, EP a folosit învățările din ultimii 10 ani pentru a dezvolta următoarea generație. Noile camioane sunt echipate cu o baterie Li-Ion nou dezvoltată și încărcătoare integrate pentru o flexibilitate maximă. Datorită dimensiunii sale compacte de numai 400 mm la fața furcilor, noile camioane EPL sunt camioanele perfecte pentru orice aplicație standard în depozite, logistică și industrie.

Utilizare

Transpaletele EP Equipment entry level sunt standardele industriei din ultimii ani. Odată cu noua generație, EP a modernizat camioanele cu viteză mai mare, precum și cu motoare mai puternice, roți stabilizatoare și, desigur, tehnologie Li-Ion. Camioanele sunt mai flexibile decât oricând și, prin urmare, perfecte pentru utilizare în orice aplicație. De la logistică, la utilizarea camioanelor în aplicațiile de livrare, precum și în medii industriale. Este cel mai versatil camion din portofoliul EP.

Detalii tehnice:

Greutate ușoară de serviciu, capacitate decentă, potrivită pentru oriunde ar putea fi utilizat un transpalet manual

Greutate de serviciu ultra-ușoară de 160 kg, capacitate nominală ridicată de 1500 kg, vine și pleacă liber în spațiu de lucru mic, cu o rază de rotire de 1390 mm.

Design nou cu baterie plug-in & out

Transpaletul are un încărcător integrat și poate fi încărcat oricând și oriunde doriți. Transpaletul poate fi echipat cu baterii litiu-ion de 30Ah, care pot îndeplini diferite tipuri de condiții de lucru. Bateria litiu-ion dezvoltată de EP este echipată cu BMS (Battery Management System)

  Alegerea sistemelor de încărcare

EPL154  este dotat standard cu un încărcător integrat pentru o flexibilitate maximă și poate fi încărcat la orice priză standard. Alternativ sau opțional, transpaletul poate fi comandat cu un încărcător extern pentru încărcarea flexibilă a mai multor baterii.

Design riguros cu o stabilitate mai mare

Este echipat standard cu roți universale industriale și oferă o mare capacitate de transport.

Sistem de conducere fiabil

EPL154 adoptă același sistem de conducere sofisticat și fiabil ca EPT20-15ET, iar gradabilitatea sa poate ajunge la 10% chiar și sub o sarcină de 1000 kg.

Siguranță:

Comutator convenabil pentru oprire de urgență, capac puternic al roții de conducere, clemă solidă pentru baterie, asigură siguranță și fiabilitate.

            Date tehnice:

 • Denumirea modelului EPL154
 • Conducere baterie
 • Tip operator Pieton
 • Capacitate de încărcare  1500kg
 • Distanța centrului de încărcare  600 cm
 • Distanța încărcării centrului axei motoare la furcă 970(875)mm
 • Ampatament 1200(1135)mm
 • Greutate de serviciu 160 kg
 • Încărcare pe osie, încărcat față/spate 555/1150 kg
 • Incarcare pe osie, neincarcat fata/spate 130/30kg
 • Tip anvelopă Poliuretan
ProducatorEndress Power
Capacitate de incarcare (kg)1500
Write Your Own Review
Transpalet electric EPL154
Rating
© Copyright 2023 Utilaje Pro