Transpalet electric ES10-10WA

Rating:
100%
ProducatorEndress Power
OperarePietonala
Inaltime ridicare (mm)4800
Capacitate de incarcare (kg)1000
CatargTriplex-catarg

Cod Produs: ES10-10WA

CERE OFERTA
PERSONALIZATA

Stivuitorul de paleți ES10-10WA de la EP Equipment acoperă toate aplicațiile dumneavoastră ușoare din depozit și producție. Disponibil cu o înălțime de ridicare de până la 3000 mm cu o capacitate de 1000 kg, baterie cu gel și încărcător integrat, acest camion vă oferă flexibilitatea pe care o așteptați de la camionul dumneavoastră de depozit.

Utilizare

În depozitele mici, mediul de producție sau de vânzare cu amănuntul, ES10-10ES  de la EP Equipment este stivuitorul entry level de care aveți nevoie pentru a vă optimiza rutina zilnică de lucru. Datorită dimensiunii sale foarte mici, acest stivuitor își joacă punctele forte în spații limitate.

Detalii tehnice:

Greutate ușoară de serviciu, capacitate decentă, potrivită pentru oriunde ar putea fi utilizat un transpalet manual

Performanţă

Sistemul de antrenare și hidraulic foarte specializat asigură performanțe excelente de conducere și fiabilitate ridicată. Unitate hidraulică durabilă și cu zgomot redus,
cilindrul de înaltă calitate, precum și furtunul asigură o fiabilitate ridicată a sistemului hidraulic. Conectorul AMP și firele electrice durabile reduc foarte mult disfuncționalitățile componentelor. Opțiunea de șasiu încadrat oferă stabilitate în funcționarea stivei înalte.

Siguranță

Designul hidraulic de siguranță previne căderea bruscă a catargului atunci când conductele de ulei sunt tăiate. Buric împiedică camionul să lovească operatorul. Prin simpla apăsare a deconectatorului de urgență, alimentarea cu energie va fi imediat întreruptă. Comutatorul limitat de ridicare multiplă asigură siguranța călătoriei. Camionul trece automat la viteză mică. modul de ridicare, când înălțimea de ridicare este mai mare decât înălțimea de setare. Dispozitivul de frânare anti-rulare înapoi asigură că camioanele nu se rostogolesc înapoi pe rampe.

Operare

Cap ergonomic pentru operațiuni fără efort și confortabile. Tir cu braț lung pentru o direcție lină. Designul compact al șasiului oferă cea mai mică rază de viraj necesară. Funcționarea laterală asigură o vizibilitate excelentă. Încărcătorul la bord.

Intreținere

Baterie fără întreținere. Indicator de afișare a bateriei cu contorul de ore, reamintește operatorului de încărcare la timp (opțional). Întreținere ușoară - panou din spate detașabil. Semnalul de autodiagnosticare pe afișajul digital permite depanarea ușoară. Acces facil la setul manual. Tensiune joasă Protecție la întrerupere.

 

            Date tehnice:

 • Denumirea modelului ES10-10WA
 • Conducere electric
 • Tip operator Pieton
 • Capacitate de încărcare  1000kg
 • Distanța centrului de încărcare  600 cm
 • Distanța încărcării centrului axei motoare la furcă 795 mm
 • Ampatament 1240 mm
 • Greutate de serviciu 661 kg
 • Încărcare pe osie, încărcat față/spate 845/1016 kg
 • Incarcare pe osie, neincarcat fata/spate 536/125 kg
 • Tip anvelopă Poliuretan
ProducatorEndress Power
OperarePietonala
Inaltime ridicare (mm)4800
Capacitate de incarcare (kg)1000
CatargTriplex-catarg
Write Your Own Review
Transpalet electric ES10-10WA
Rating
© Copyright 2024 Utilaje Pro