Transpalet electric ES16-RS

Rating:
100%
ProducatorEndress Power
OperarePietonala
Inaltime ridicare (mm)5000
CatargTriplex

Cod Produs: ES16-RS

CERE OFERTA
PERSONALIZATA

ES16-RS este un stivuitor electric clasic cu performanta si stabilitate ridicata, conform standardelor internationale de siguranta.

Utilizare

Modelul este potrivit pentru ridicarea și mutarea în depozite mici și medii și unități de producție, unde se aplică un sistem de rafturi de înălțime medie cu culoar îngust. Cu toate acestea, cerințele în locurile marilor fabrici cresc, de asemenea, dramatic în ultima perioadă, unde fie au o zonă de depozitare a materialelor similară, fie au zonele de lucru individuale au nevoie de echipamente cu auto-răspuns.

Detalii tehnice:

Performanţă

Sistemul de antrenare și hidraulic foarte specializat asigură performanțe excelente de conducere și fiabilitate ridicată. Unitate hidraulică durabilă și cu zgomot redus,
cilindrul de înaltă calitate, precum și furtunul asigură o fiabilitate ridicată a sistemului hidraulic. Conectorul AMP și firele electrice durabile reduc foarte mult disfuncționalitățile componentelor. Opțiunea de șasiu încadrat oferă stabilitate în funcționarea stivei înalte.

Siguranță

Designul hidraulic de siguranță previne căderea bruscă a catargului atunci când conductele de ulei sunt tăiate.Prin simpla apăsare a deconectatorului de urgență, alimentarea cu energie va fi imediat întreruptă. Comutatorul limitat de ridicare multiplă asigură siguranța călătoriei. Stivuitorul trece automat la viteză mică atunci când înălțimea de ridicare este mai mare decât înălțimea de setare. Dispozitivul de frânare anti-rulare înapoi asigură că camioanele nu se rostogolesc înapoi pe rampe.

Operare

Cap ergonomic pentru operațiuni fără efort și confortabile. Tir cu braț lung pentru o direcție lină. Designul compact al șasiului oferă cea mai mică rază de viraj necesară. Funcționarea laterală asigură o vizibilitate excelentă. Încărcătorul la bord.

Intreținere

Baterie fără întreținere. Indicator de afișare a bateriei cu contorul de ore, reamintește operatorului de încărcare la timp (opțional). Întreținere ușoară - panou din spate detașabil. Semnalul de autodiagnosticare pe afișajul digital permite depanarea ușoară. Acces facil la setul manual. Tensiune joasă Protecție la întrerupere.

            Date tehnice:

 • Denumirea modelului ES16-RS
 • Conducere electric
 • Tip operator In picioare
 • Capacitate de încărcare  1600kg
 • Distanța centrului de încărcare  600 cm
 • Distanța încărcării centrului axei motoare la furcă 693 mm
 • Ampatament 1375 mm
 • Greutate de serviciu 1240 kg
 • Încărcare pe osie, încărcat față/spate 960/188 kg
 • Incarcare pe osie, neincarcat fata/spate 860/380 kg
 • Tip anvelopă Poliuretan
ProducatorEndress Power
OperarePietonala
Inaltime ridicare (mm)5000
CatargTriplex
Write Your Own Review
Transpalet electric ES16-RS
Rating
© Copyright 2023 Utilaje Pro