Incarcator compact pe roti Sany SW075

Rating:
100%
Capacitate Cupa0,70 m3
Greutate de Operare4150 kg
Puterea maxima a motorului35 kW

Cod Produs: SW075

CERE OFERTA
PERSONALIZATA

Incarcator compact pe roti Sany SW075

 

Încărcătoarele compacte pe roți SW075 și SW085 reprezintă soluția ideală și sunt practic imbatabile prin versatilitatea lor. În toate cazurile în care sunt necesare utilaje mici cu performanțe ridicate, aceste utilaje compacte sunt alegerea potrivită. Dimensiunile compacte și manevrabilitatea extremă permit o activitate optimă chiar și în spațiile restrânse. Datorită forței puternice de ridicare și de rupere, chiar și sarcinile mai dificile pot fi îndeplinite în cel mai scurt timp.

 

 

 

Încărcătoarele pe roți compacte SANY sunt utilaje de primă clasă inepuizabile. Cu motorul lor coordonat cu precizie, puteți finaliza sarcinile pe șantier în mod rapid și fiabil. Și puteți ajunge la următorul loc de utilizare rapid pe distanțe scurte. SW085 are o viteză maximă de până la 28 km/h. Dimensiunile compacte și mecanismul de direcÅ£ie articulat la 80° asigură efectuarea unor manevre și lucrări deosebit de precise, chiar și în spațiile extrem de restrânse.

 

 

 

Încărcarea și descărcarea, excavarea și umplerea, transportul și nivelarea - o forță mare de rupere, precum și încărcarea și golirea rapidă sunt esențiale în cazul mai multor sarcini pe șantier. Cinematica Z combină forțe mari de rupere în secțiunea inferioară cu forțe de ridicare enorme în secțiunea superioară, garantând un echilibru optim al forțelor și un lucru rapid. Pedala de frână cu funcție de deplasare lentă integrată oferă, de asemenea, operatorului posibilitatea de a redirecționa întreaga putere a motorului către sistemul hidraulic de funcționare. Acest lucru nu numai că protejează motorul, dar face și ca munca să fie mai rapidă și mai economică.

 

Capacitate Cupa0,70 m3
Greutate de Operare4150 kg
Puterea maxima a motorului35 kW
Write Your Own Review
Incarcator compact pe roti Sany SW075
Rating
© Copyright 2022 Utilaje Pro